My Cart

Close

Barakah Herbs, Gel Mandian, Bidara Oud, 300 ml

$9.00 $15.00

100829

"Bila pakai je, terubat rindu kat Makkah dan Madinah."

Siapa je yang tak jatuh cinta dengan bau oudh, dia punya terpikat memang rasa macam kat Tanah Arab.

Bagi yang tak tahu, Oudh ni dari Bahasa Arab, orang kita panggil Kayu Gaharu.

Oudh ni memang mahal tapi anda boleh dapatkan dengan harga mampu milik dalam gel mandian, yang penting lepas korang pakai memang badan rasa fresh habis!

Dengan formula bidara dengan tambahan wangian oudh, rasa kualiti produk ni, premium gais!